Omgeving

De Hoge Distel is gelegen op een unieke locatie aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Binnen vijf minuten wandelt u dit prachtige natuurgebied in. Hier zijn tal van leuke, actieve, sportieve of juist ontspannende activiteiten mogelijk. Denk hierbij aan: wandelen, mountainbiken, paardrijden, picknicken, spoorzoeken, droppings. Er is een manege in de buurt en ook fietsen worden in de omgeving verhuurd. Wij vertellen u hier uiteraard graag meer over.

In de nabije omgeving zijn veel mogelijkheden om lekker een hapje te eten, koffie te drinken of te borrelen. Van chic restaurant tot gezellige brasserie en van kroeg tot pannenkoekenhuis. In de accommodatie vindt u een lijst met leuke adressen en tips over onze eigen favorieten.

De Efteling en de Beekse Bergen liggen in de nabije omgeving en zijn per auto snel bereikbaar. Fitt-Outdoor Vught en Recreatiegebied De IJzeren Man en Duinoord liggen om de hoek. En in de gezellige en bourgondische binnenstad van Den Bosch bent u binnen vijf autominuten. Rondom Helvoirt liggen nog een aantal gezellige kleine dorpen, hier vindt u ook supermarkten en winkels voor uw dagelijkse boodschappen.

Kortom: een prachtige omgeving waar uw gezelschap – jong of oud – zich fantastisch zal vermaken.

De Hoge Distel zelf ligt op een groot terrein van maar liefst 3,5 hectare groot en is bereikbaar via een eigen weg. Het terrein beschikt over een stuk bos en een groot speel/sportveld. Op het terras kan heerlijk gerelaxed worden, de BBQ aangestoken of men maakt een gezellig kampvuur in speciale vuurtonnen.

De Hoge Distel. Reserveer uw verblijf via beheerder@hogedistel.nl of bel: 06-44768577